Bestellen und verzenden

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

We streven ernaar jouw bestelling binnen 5 tot 7 dagen na bestelling te verstures. Mocht dit door onvoorziene omstandigheden toch iets langer duren, dan doen wij ons uiterste best doen om jou tijdig te informeren.

Die Versandkosten betragen € 6,95 für alle Bestellungen in Nederland. De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.

Woon je in Amsterdam oder in de Zaanstreek? Mail-Ons op info@marie-amsterdam.nl ! Wellicht kunnen we een pick-up afspraak maken of je bestelling - gratis - op de fiets bezorgen

Versturen naar het buitenland? Neem Kontakt traf ons op voor de mogelijkheden via info@marie-amsterdam.nl

Waarom het soms wat langer kan duren

Al onze producten zijn handgemaakt. Dit betekent dat wij afhankelijk zijn van mankracht. Daarnaast anticiperen wij op de vraag, zodat we geen overstock hebben aan het einde van het seizoen. Wij hebben een groep van 50 enthousiaste haaksters en we zijn hard bezig deze groep uit te breiden. Het kost onze haaksters zo'n 20 uur om een ​​tas te maken. En dat betekent dus dat het soms iets langer kan duren. We snappen natuurlijk dat het vervelend is dat jij daardoor langer moet wachten, en zijn dan ook Continue op zoek naar manieren om dit proces te versnellen. Heb je vragen over jouw bestelling? Stuur dan een mailtje naar info@marie-amsterdam.nl

Versandverpackung

Voor het verzenden van jouw product maken we gebruik van een duurzame maar tevens sterke en vocht- en stofafstotende verzendzak gemaakt van ongebleekt kraftpapier. Als extra bescherming wikkelen we het product in vloeipapier voordat we het in de verzendzak stop.

Rückkehrer

Ben jij na ontvangst toch niet helemaal tevreden? Jammer, maar dat kan gebeuren. Hoewel je niet verplicht bent om ons de reden van retourneren te laten weten zouden we het wel erg op prijs stellen. So können wir de productinformatie en onze service waar mogelijk verbeteren.

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag exklusiv verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Diese kosten etwa 6,95 pro Paket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

Hieronder hebben wij het retourproces voor je uitgelegd:

  1. Pak het onbeschadigde artikel stevig in de originele verpakking en toe en voeg het retourformulier bij. Heb je geen Drucker? Dan kun je alle benodigde informatie ook op een briefje bijvoegen, of het ingevulde retourformulier naar ons mailen. (retourformulier/herroepingsformulier im Laufwerk)
  2. 2 . Stuur het artikel binnen 14 dagen retour. De verzendkosten zijn voor rekening van de consument.
  3. Nadat wij het pakket in goede orde hebben ontvangen, storten wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op je rekening.

4. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen.

  1. Het ist niet mogelijk om te ruilen.

Wel vragen we je rekening te houden met het feit dat de financiële verantwoordelijkheid voor de geretourneerde producten bij jou ligt tót wij de geretourneerde bestelling hebben ontvangen. Daarom raden wij je aan het verzendbewijs te bewaren tot de retour door ons is verwerkt.