Meet your makers

Nous avons créé notre propre communauté de crocheteurs : un lieu physique et virtuel où les femmes de n'importe quel milieu peuvent se retrouver; que ce soit dans le cadre de nos clubs de crochet hebdomadaires, ou en accédant à nos groupes Whatsapp et Facebook. De cette façon, on leur donne non seulement un but à leur passe-temps, mais on leur offre aussi un lieu où elles peuvent le partager avec d'autres.

 

Jolande

Jolanda, Jo, woont dans de Zaanstreek. Jolanda Jo zit vol met ideeën en komt altijd met een creatieve oplossing. Jolanda houdt van gezelligheid, als je goed kijkt, herken je dat ook aan haar haakwerk, de stokjes van Jolanda Jo worden in één steek knus met zijn drietjes bij elkaar gehaakt. Jolanda Jo heeft alledrie de tassen onder handen gehad maar est de nu haakster van de MAYO.

 

 

Naïma

Naïma komt altijd naar het haakcafé, we zijn onder de indruk van wat Naima met de dunste haaknaald creëert . De Muus die Naïma haakte terwijl ze vrolijk babbelend met ons aan de grote tafel zat was fijntjes en paste perfect. Naïma haakt soms ook zomaar bloemetjes en die maakt ze vaste aan een klein tasje.Naïma is de haakster van de MUUS.

 

 

 

Anja

Toen Anja hoorde van MARIE hing ze dezelfde middag nog aan de telefoon. Haken est le deuxième prénom d'Anja. Bij haar thuis hangen aan de muur prachtig gehaakte kunstwerken, op de bank ligt een comfortabel plaid in een hele mooie haaksteek en met kerst staan ​​er gehaakte kerstboompjes in de vensterbank. Anja haakt MIEP.