Onze missie

Wij willen dat iedereen kan bijdragen aan betere wereld door een product te kopen wat ze mooi vinden. Een product dat niet alleen de koper, maar ook de maker en oke - misschien een beetje hoogdravend - onze aarde blij maakt.

Onze fabricants

Een fysieke en virtuelle plek waarbij wij vrouwen uit alle lagen van de maatschappij samenbrengen door middel van hun hobby: haken. Door deze vrouwen met elkaar in contact te brengen, geven we ze niet een doel aan hobby, maar creëren we ook een plek waar ze deze hobby met anderen kunnen delen. H aken verbi ndt.

Gemaakt van duurzame materialen.

Onze basictas est van jute. Voor de productie van jute wordt nauwelijks kunstmest of pesticidesn gebruikt. Le jute est neutre en CO2 et biologique. Jute wordt in vier tot zes maanden geteeld en heeft een hoge opbrengst. Door het gebruik van jute wordt ontbossing (grotendeels) tegengegaan.

Het garen wat wij gebruiken wordt in Turkije geproduceerd en est OEKO-tex gecertificeerd. De stof die wij momenteel gebruiken voor de voering est een restpartij taftzijde. Om verspilling tegen te gaan houden we onze ogen juist open voor restpartijen (duurzame) stoffen.


Prêt à rencontrer les filles?