Retourneren

Wij willen dat iedereen kan bijdragen aan een betere wereld door een product te kopen wat ze mooi vinden. Een product dat niet alleen de koper, maar ook de maker en oke - misschien een beetje hoogdravend - onze aarde blij maakt.

Retourneren
Ben jij na ontvangst toch niet helemaal tevreden? Jammer, maar dat kan gebeuren. Hoewel je niet verplicht bent om ons de reden van retourneren te laten weten, zouden we het wel erg op prijs stellen. Zo kunnen we de productinformatie en onze service waar mogelijk is verbeteren.

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Zodra wij deze hebben ontvangen, krijg je het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.
Hieronder hebben wij het retourproces voor je uitgelegd:

-Pak het onbeschadigde artikel stevig in de originele verpakking en voeg hierbij jouw ordernummer, items en adres toe toe. Hier is geen retourformulier voor nodig. 

Stuur het artikel binnen 14 dagen retour. De verzendkosten zijn voor rekening van de consument.

Nadat wij het pakket in goede orde hebben ontvangen, storten wij het aankoopbedrag binnen14 dagen terug op je rekening.

- Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen.


Wel vragen we je rekening te houden met het feit dat de financiële verantwoordelijkheid voor de geretourneerde producten bij jou ligt tót wij de geretourneerde bestelling hebben ontvangen. Daarom raden wij je aan het verzendbewijs te bewaren tot de retour door ons is
verwerkt.